Atklāj dzīvi, ticību un jēgu – izmēģini Alfu Ģertrūdē. Ar šiem vārdiem Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas Rīgas Vecā Svētās Ģertrūdes draudze aicina uz Alfa kursu rudens/ziemas sezonā, no 17. septembra līdz 7. janvārim, otrdienās plkst. 18.30.

Alfa kurss ir iknedēļas nodarbību cikls, kas ikvienam sniedz iespēju brīvā gaisotnē iepazīties ar kristīgās ticības pamatiem. Nodarbības būs aktuālas tiem, kas vēlas iepazīt kristietību, jauniem kristiešiem, kas nesen pievienojušies draudzei, kā arī tiem, kas vēlas atsvaidzināt pamatzināšanas kristīgajā ticībā. Kurss tiek veidots mazās grupās, kurās ir ap 10–12 dalībnieku. Vakars iesākas ar kopīgām dziesmām un lekciju. Ik nedēļu tiek lasīta lekcija, kurā tiek aplūkoti un skaidroti dažādi kristīgās ticības aspekti. Pēc lekcijas ir mazo grupu diskusijas par lekcijā dzirdēto.

Nodarbības notiks klātienē, bet attālināti (tiešsaistē) tām var pievienoties tie, kas dzīvo ārzemēs vai tālāk par 50 kilometriem ārpus Rīgas, kā arī veselības apsvērumu dēļ, kas liedz dalību klātienē. Pieteikšanās Alfa kursam un papildu informācija interneta vietnē gertrude.lv.