Mūziķi un misionāri Kaspars un Tabita Ezeriņi aicina uz slavēšanas, lūgšanu un pateicības vakaru sestdien, 10. augustā pulksten 17.00 draudzē “Talsu Kristīgā sadraudzība” (aiz DUS “Circle K”). Būs lūgšanas par Tuvajiem Austrumiem, Latviju un citām tautām.

"Lūdziet Jeruzalemei mieru. Lai tiem labi klājas, kas mīl tevi!" (Psalmi 122:6) Šajā reizē pievienosies arī viesi Boulas un Ieva no Betlēmes, tā būs iespēja arī viņus satikt un dzirdēt. Jāpiebilst, ka vēl pirms tam – pulksten 12.00 – notiks salidojums tiem, kas ir bijuši kādos GODeeper Tours braucienos uz Izraēlu. Ikviens, kas ir piedalījies kādā no braucieniem ir īpaši aicināts, lai dalītos ceļojuma atmiņās un atkal satiktos. Būs slavēšana, kopīga maltīte, sadraudzība. Tāpat, ja būs labi laikapstākļi, pēc pulksten 18.30 varēs doties lūgšanu pastaigā pa Talsiem.

Salidojumam nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, lai varētu sagatavot maltīti. Anketa pieejama Kaspara Ezeriņa Facebook profilā vai šeit. Uz pulksten 17.00 aicināti visi bez reģistrācijas.