Biedrība “Asociācija Ģimene” aicina piedalīties aptaujā par aktuālākajām attiecību tēmām, ko būtu vērts aplūkot jaunajā sezonā. Biedrība sadarbībā ar projektu “Laulība-laimīgi līdz mūža galam” plāno tikties ar dažādiem laulātajiem pāriem, lai turpinātu video sarunu raidījumus un raidierakstus.

Biedrības vadītājs Rihards Kostigovs norāda, ka svarīgi informācijas telpā piedāvāt aktuālas vērtību tematikas, kas palīdzētu nostiprināt attiecību pratību un būtu kā piemērs tiem, kas vēl ceļā uz laulību. “Mēs uzskatām, ka daudzi laulātie pāri varētu neizšķirties, ja vien būtu vienota vērtību izpratne, augstāka attiecību pratība, un prasmes risināt dažādos laulības ikdienā piedzīvotos jautājumus. Sabrukušās attiecības ietekmē laulības reputāciju sabiedrībā, cieš pāra bērni un jaunā paaudze bieži vien iegūst priekšstatu, ka ģimeni veidot ir riskanti,” tā biedrības vadītājs. Aptaujā respondenti aicināti novērtēt savas prasmes veidot attiecības, kā arī norādīt vēlamās tematikas, par ko gribētu dzirdēt plašāk atsevišķos raidierakstos. Aptaujā var piedalīties līdz rītdienai, otrdienai, 13. augustam. Aptaujas anketa atrodama mājaslapā pargimeni.lv, kā arī biedrības sociālajos kontos.

Jau esam stāstījuši, ka pērn biedrība izveidoja 12 video sarunu ciklu par to, kā pārvarēt dažādas krīzes attiecībās, kā palikt kopā uzticamiem un nest svēto laulības doto solījumu. Video sarunas var noskatīties YouTube vietnē - kanālā @lauliba.