Otrdien, 20. augustā plkst. 19.00 uz “Galleria Riga” jumta, šogad atklātajā “Avantgarden” terasē, koncertu sniegs Rīgas Gospelkoris un Kristīne Prauliņa. Kopā ar dziedātājiem muzicēs izcils instrumentālistu sastāvs.

Koncertā piedalīsies pianists Toms Mikāls, ģitārists Jānis Kalniņš, basģitārists Valters Sprūdžs un sitaminstrumentālists Kaspars Kurdeko. Līdztekus Kristīnei Prauliņai, būs iespējams dzirdēt arī citus kora solistus.

Rīgas Gospelkoris ir divkārtējs Pasaules koru olimpiādes zelta medaļas laureāts. Kora mākslinieciskā vadītāja un diriģente ir dziedātāja, starptautiskā džeza mākslinieku konkursa "Riga Jazz Stage" Grand Prix balvas ieguvēja Kristīne Prauliņa, kura plašākai publikai savulaik kļuva pazīstama, sadarbojoties ar maestro Raimondu Paulu un Latvijas Radio Bigbendu, bet pēdējos gados izpelnījusies publikas un kritiķu atzinību savā solo projektā ar grupu “The Soulful Crew”.

Rīgas Gospelkoris dibināts 2003. gadā un koncertējis gan daudzviet Eiropā, gan Amerikas Savienotajās Valstīs, kā arī piedalījies dažādos pašmāju un ārzemju projektos kopā ar populāriem izpildītājiem. Koristi ir dziedājuši Prāta Vētras “Skārda bungu tūrē”, ierakstījuši skaņu celiņu Disney filmas “Karalis Lauva” dublāžai latviešu valodā, koncertējuši kopā ar Grammy balvas laureātiem Donaldu Lorensu (Donald Lawrence) un Maironu Batleru (Myron Butler) no ASV, “Kingdom Choir” diriģenti Karenu Gibsoni (Karen Gibson), ukraiņu popmūzikas zvaigzni Ivanu Dornu un citiem.