Bezpeļņas organizācija “Come and See” ("Nāc un redzi"), kuras mērķis ir dalīties ar pasauli ar stāstu par Jēzu, 13. augustā paziņoja, ka, pateicoties 104 000 cilvēku atbalstam 151 valstī, seriāla “Chosen” jeb "Izredzētie" 5. sezona ir pilnībā finansiāli nodrošināta.

Saskaņā ar organizācijas "Nāc un redzi" tīmekļvietnē sniegto informāciju, tā ir apņēmusies finansēt visu septiņu seriāla sezonu raidīšanas izmaksas, izmantojot dāsno atbalstītāju ziedojumus. Organizācija apgalvo, ka tās "misija ir nodrošināt, lai visas septiņas seriāla "Izredzētie" sezonas tiktu izplatītas visā pasaulē, iztulkotas 600 valodās un būtu pieejamas visiem bez maksas".

Stens Jancs (Stan Jantz), organizācijas “Nāc un redzi” izpilddirektors, paziņojumā presei norādīja, ka "piektā sezona ir pilnībā apmaksāta, jo vairāk nekā 100 000 cilvēku no visas pasaules ziedoja, lai padarītu iespējamu šī revolucionārā seriāla piekto sezonu." Šī gada sākumā seriāla radītājs Dalass Dženkinss atklāja, ka "Izredzētie" 5. sezonā tiks attēlota "vissvarīgākā un ietekmīgākā nedēļa pasaulē, kas ir triumfālā ieeja - Svētā nedēļa".

Paredzams, ka 5. sezona iznāks 2025. gada sākumā.