Pirmo reizi vairāk nekā 650 gadu laikā Anglijas Kentas grāfistē vienlaikus tikušas atvērtas divas senas dvīņu baznīcas, kas ir vēsturisks notikums gan vietējiem iedzīvotājiem, gan viesiem.

Abas baznīcas, Doda (Dode) un Pudlsvorta (Puddlesworth), kuru pirmsākumi meklējami 1100. gadu sākumā, atrodas Kentas grāfistē un savulaik bijušas plaukstoši kristiešu kopienas centri, līdz 1349. gadā tās skāra mēra epidēmija, atstājot baznīcas un ciematus pamestus. Šīs baznīcas tika uzbūvētas Viljama I Iekarotāja valdīšanas laikā, un tās bija sava laika arhitektūras brīnumi. Abas tika uzceltas Ročesteras bīskapa Gundulfa aizbildniecībā, kurš piedalījās arī Baltā torņa (White Tower) celtniecībā.

Duglass Čepmens (Douglas Chapman), pašreizējais Dodas baznīcas pārzinis, iegādājies ēku pirms aptuveni 35 gadiem, uzsākot restaurācijas projektu. 2024. gada 18. augustā Dodas baznīca kopā ar tās māsas Pudlsvortas baznīcu atkal vērusi durvis apmeklētājiem. Lai gan Dodas baznīca vairs nav saistīta ar kādu konkrētu reliģiju, tā tagad kalpo kā vieta laulībām un citiem pasākumiem, laipni uzņemot visu konfesiju cilvēkus.