Aizpagājušās nedēļas nogalē kristīgā filma iekļuva Top 5 un apsteidza jaunu lielbudžeta filmu, jo fani tai piešķīra lielisko A+ CinemaScore vērtējumu. Filma “The Forge” (“Smēde”) ir kinorežisoru brāļu Aleksa un Stīvena Kendriku jaunākā filma.

Pirmizrādes nedēļas nogalē tā ieguva 5. vietu pēc ienākumu līmeņa. Filma nopelnīja 6,6 miljoni ASV dolāru, lai gan tā tika izrādīta tikai 1818 kinoteātros, kas ir ievērojami mazāk nekā top četriniekā iekļuvušās filmas, kas izrādītas vismaz 3000 kinoteātros. Filma tika uzņemta par 5 miljoniem ASV dolāru.

Turklāt ar A+ CinemaScore vērtējumu režisors Alekss Kendriks ir tikai ceturtais režisors filmu vēsturē, kas ieguvis perfektu novērtējumu savā karjerā. Viņš pievienojas kristīgo filmu veidotājam Džonam Ervīnam, kuram arī ir četras filmas ar A+ CinemaScore vērtējumu. Pārējās Kendrika filmas, kas saņēmušas A+, ir “Uzvarētājs (”Overcomer” (2019)), “Kara istaba” (“War Room” (2015)) un “Drošsirdīgie” (“Courageous” (2011)).

CinemaScore ir filmu aptaujas pakalpojums ASV, kas aicina filmu skatītājus novērtēt pirmizrādes nedēļas nogalē redzētās filmas. Perfekts vērtējums ir reta parādība.

Filma stāsta par bezatbildīgu jaunieti, kurš gudra vecāka mentora vadībā pārvēršas par atbildīgu personību. Filmas "The Forge" jeb “Smēde” producents Stīvens Kendriks sacīja, ka viņš un viņa brālis par filmas panākumiem tomēr spriež nevis pēc kinoteātru kases rezultātiem, bet pēc filmas ietekmes uz dvēselēm. Kendriks teica: "Mums viens no jautājumiem ir: Vai mēs paklausījām tam, ko Dievs mums lika darīt? Vai mēs visu atdevām (filmēšanas) laukumā un (vai) atnesām Viņam cienīgu upuri?