"Es ticu, ka Dievs ir bijis uzticams visas manas dzīves laikā." Šis bijušā Austrālijas premjerministra Skota Morisona (Scott Morrison) apliecinājums sniedz ieskatu viņa dziļajā kristīgajā ticībā – nemainīgā mīlestībā un uzticībā Visvarenajam.

Morisons par savu ticību stāsta jaunākajā grāmatā “Plans For Your Good: A Prime Minister's Testimony of God's Faithfulness" ("Plāni tavam labumam: Premjerministra liecība par Dieva uzticību"). Viņš uzsver, ka šī grāmata nav politisku atmiņu grāmata, bet gan par to, ko, viņaprāt, "Dievs ir darījis" viņa dzīvē.

Skots Morisons bija Austrālijas premjerministrs no 2018. līdz 2022. gadam. Viņa vadībā bija ļoti sarežģīts laiks, kas, pēc viņa teiktā, bija “pilns” ar Covid-19 pandēmiju, krūmu ugunsgrēkiem, sausumu, plūdiem, pieaugošo spriedzi ar Ķīnu un daudz ko citu. "Gandrīz četrus gadus, kamēr es biju premjerministrs, tā bija tāda kā perfekta vētra," viņš teica. “Bet... Dievs bija uzticams... un par to es cenšos stāstīt... un iedrošināt cilvēkus viņu pašu ticībā.”

"Es vēlos, lai [lasītāji] saprastu dažas lietas, bet mana liecība ir šāda: ja jūs nevarat uzticēties Dievam par visu, jūs nevarat uzticēties Viņam par neko," sacīja Morisons. "Ja jūs vēlaties to, ko Dievs vēlas jums, jums ir jāļauj Viņam to darīt. Jums ir jānoliek malā tas, ko jūs domājat, ka vēlaties sev, un tas ir grūti." "Es atradu Dievu gan visaugstākajos sasniegumos, gan lielākajos izmisuma brīžos," viņš teica. "Un es biju svētīts abos."