Aizvadītajā nedēļas nogalē ASV Ohaio štata universitātē bija vērojama garīga atmoda, un simtiem koledžas studentu parādīja dziļas alkas pēc Dieva. Studentu reportieru komanda no laikraksta “Laterna” (“The Lantern”) ziņo, ka pasākumu vadīja skolas futbola komandas dalībnieki, kuri sludināja evaņģēliju 800 līdz 1000 cilvēkiem.

Pasākumu palīdzēja organizēt arī dažas draudzes un skolas pilsētiņu kalpošanu organizācijas. Vakara gaitā futbolisti dalījās ar savām liecībām, un pūlis kļuva aizvien lielāks un lielāks. Sociālajos medijos popularitāti ieguva arī video, kurā redzami daži mirkļi no pasākuma. Video montētājs Kevins Volšs, rakstīja Instagram: “Es diez vai varu vārdos izteikt, cik pārsteidzoša ir šī Jēzus atmoda Ohaio štata universitātes pilsētiņā. Neskaitāmi apmeklētāji nodeva savas dzīves Jēzum Kristum un apliecināja savu ticību caur ūdens kristībām.”

Ohaio štata futbola komandas uzbrucējs Emeka Egbuka arī dalījās savā sajūsmā par to, ko Dievs dara. Viņš teica: "Mēs gadiem ilgi lūdzām par šādu notikumu, un mēs lūdzām ar gaidām - mēs kalpojam Dievam, kas dara brīnumus.”