LELB Dubultu draudze aicina uz rudens Alfa kursu, kas sāksies 9. oktobrī. Alfa ir unikāla iespēja uzdot svarīgus jautājumus, kopīgi nonākot pie atbildēm, iepazīt jaunus cilvēkus, saņemt viņu atbalstu, un, soli pa solim pietuvoties ticībai, sadraudzei un Dievam.

Šis būs brīnišķīgs laiks sarunām par ticību, cerību, mīlestību un dzīvi. Alfa kurss var būt tā vieta, kur var izkāpt no ikdienības un satikties, lai izpētītu dzīves lielos jautājumus un atklātu kristīgo ticību un rast atbildes uz jautājumiem, kas neliek mieru vai bieži vien šķiet pārāk lieli vai sarežģīti ikdienas sarunām. Šeit mainās cilvēku viedokļi un sirdis, krīt gadiem krātie aizspriedumi un veidojas jaunas draudzības. Katru tikšanās reizi būs vakariņas, uzruna un laiks sarunām nepiespiestā gaisotnē mazākās grupās.

Alfa kurss norisināsies 12 trešdienu vakarus, sākot ar 9. oktobri plkst. 18:30 draudzes mājā Baznīcas ielā 13, Jūrmalā. Plašāka informācija un pieteikšanās Alfa kursam LELB Dubultu draudzes mājas lapā dubultudraudze.lv.