No 15. līdz 17. novembrim gleznainajā vietā Norkalni, Ropažos, notiks kārtējā jauniešu tikšanās “Maranata Friends”. Jauniešiem vecumā no 13 gadiem - tā ir unikāla iespēja pavadīt lietderīgi laiku: atrast jaunus draugus, pārdomāt galvenās dzīves vērtības un apgūt svarīgas finanšu pārvaldības prasmes.

Galvenais šo tikšanos mērķis ir palīdzēt jauniešiem kļūt tuvākiem Dievam un saprast būtiskus dzīves jautājumus, kas uztrauc ik vienu. Ar piemēriem, diskusijām un personīgo pieredzi dalībnieki varēs dziļāk izprast, kā ticība var vadīt viņus dzīves ceļā. Šī tikšanās dos iespēju ne tikai saņemt atbildes uz svarīgiem jautājumiem, bet arī stiprināt savu garīgo dzīvi, balstoties uz Bībeles principiem.

Šīs trīs dienas būs atklājumu un komunikācijas laiks jaukā, draudzīgā atmosfērā ar semināriem un aktivitātēm par izvēlētām svarīgām tēmām: Pirmā diena būs veltīta draudzības tēmai un tam, kā izveidot stipras un patiesas draudzības attiecības digitālo tehnoloģiju laikmetā. Otrajā dienā būs iespēja iedziļināties pārdomās par dzīves jēgu. Kā saprast savu dzīves ceļu un kā ticība Dievam var kļūt par ceļvedi ikkatram. Savukārt trešajā dienā viena no nozīmīgākajām tēmām - "Finanšu pratība". Šajā dienā būs iespēja uzzināt, kā pārvaldīt savas finanses tā, lai tās nestu prieku, nevis vilšanos. Atklāt, kā pareizi plānot savas finanses, izvairīties no parādiem un izmantot naudu labiem mērķiem. Skatīšanās caur kristīgo vērtību prizmu, palīdzēs saprast, kā pārvaldīt resursus, ko Dievs mums uzticējis.

Mūsdienās, vairāk nekā jebkad, ir svarīgi iegūt atbalstu, ticību un zināšanas, kas palīdzēs pārliecinoši soļot dzīvē. Šī tikšanās var palīdzēt jauniešiem stiprināt draudzības saites, iegūt garīgos orientierus un apgūt svarīgas dzīves prasmes, kas noderēs nākotnē. Šī pieredze kļūs par pamatu katram dalībniekam dziļākai Dieva gribas izpratnei viņu dzīvē.