LELB Rīgas Svētā Pāvila draudze aicina jauniešus vecumā no 15 līdz 25 gadiem pievienoties jauniešu vakariem “Open” Pāvila baznīcā, Rīgā. Tie notiks piektdienās pulksten 18.30. Jaunās sezonas pirmā tikšanās –  piektdien 13. septembrī.

Šajā sezonā jaunieši dosies pavadīt laiku dažādos veidos, kā arī pārdomās dažādas tēmas. Pie aktivitātēm plānots pārgājiens, puišu/meiteņu vakars, boulings, kā arī citas ieceres. Savukārt tēmas, par kurām tiks runāts, būs par ļaunumu, sociālismu, toleranci un diversitāti, kā pastāvēt kārdinājumos, par kristieša brīvību, sekošanai Kristum cenu un citām lietām. Reizi mēnesī jaunieši dosies arī sludināt uz ielām, lai aizsniegtu pazudušos. Mērķis šiem vakariem ir stiprināt jau ticīgus jauniešus ticībā, taču atklāšanā un citos pasākumos skanēs arī skaidra evaņģēlija vēsts, tiem kuri vēl neseko Kristum.

Jauniešu vakari “Open” norisināsies katru piektdienu plkst. 18:30 Pāvila baznīcas pagrabiņā A. Deglava ielā 1. Vairāk informācijas par jauniešu vakariem pieejama tīmekļa vietnē pavilabaznica.lv