Sestdien, 14. septembrī, Neapolē lielākajā laukumā - Piazza del Plebiscito, "Noi Festival" pulcējās 21 000 cilvēku. Vairāk nekā 340 evaņģēliskās draudzes Kampānijas reģionā sadarbojās ar Billija Grehema evaņģelizācijas asociāciju (Billy Graham Evangelistic Association - BGEA), lai pilsētas centrā un brīvā dabā organizētu lielu evaņģelizācijas pasākumu, kura rezultātā tika aizsniegti tūkstošiem cilvēku.

Saskaņā ar Billija Grehema evaņģelizācijas asociācijas mājaslapā skaidroto – vārds Noi var nozīmēt “mēs” vai “mums”. Tas var nozīmēt arī “kopā” vai “vienoti”. Tāpat tas nozīmē arī apvienot spēkus un piederēt kaut kam lielākam.

Pēc vairāku mūziķu uzstāšanās evaņģēlists Franklins Grehems runāja par līdzību par Pazudušo dēlu, kuru Jēzus Kristus stāstīja un, kas rakstīta Lūkas evaņģēlija 15. nodaļā. Grehems teica: "Šim jaunietim bija izvēle. Šovakar jums ir izvēle. Jūs varat pieņemt to, ko Jēzus Kristus darīja pie krusta. Jūs varat atgriezties mājās pie sava Tēva Debesīs." Pēc vēsts, tie, kuri atsaucās un pacēla rokas, varēja saņemt materiālus un informāciju par vietējām draudzēm.

Pirms pasākuma Neapoles mērs Gaetano Manfredi teica: "Mums vienmēr ir bijušas ciešas attiecības ar Neapoles evaņģēlisko kopienu, kas balstās uz brālības un solidaritātes principiem". Pēdējo trīs gadu laikā šādu pasākumu ir rīkojušas vēl divas Itālijas pilsētas. Milānā "Noi festivāls" notika 2022. gadā, bet Romā - 2023. gadā.