Izdevniecība “TITAM DIVI” laidusi klajā pazīstamā evaņģēlista Reja Komforta grāmatu “Kā nebaidīties no nāves”. Tā palīdz izprast evaņģēlija būtību un saskatīt savu nepieciešamību pēc Kristus.

Šī grāmata gan runā par dzīvošanu vairāk nekā miršanu, un uzrunās pusaudžus un seniorus, kristiešus un nekristiešus. Autors sniedz bibliskas zināšanas un izpratni par to, kāpēc mēs ciešam, novecojam un mirstam, sniegdams iedrošinājuma un mierinājuma vārdus ik nodaļā. Šī grāmata ir veltīta visiem tiem, kas vēl ir šaipus mūžībai, no sirds cerot, ka viņi nopietni uzticēsies Bībeles pārsteidzošajam apgalvojumam, ka Jēzus Kristus “ir iznīcinājis nāves varu un cēlis gaismā dzīvību un neiznīcību ar evaņģēliju” (2. Timotejam 1:10).

Rejs Komforts ir pasaulē pazīstams evaņģēlists, kura kalpošanas LIVING WATERS YouTubekanālā var redzēt neskaitāmus video, kuros viņš dodas pie cilvēkiem un uzrunā tos ar evaņģēliju. Grāmatu “Kā nebaidīties no nāves” var iegādāties titamdivi.lv, saņemot to ar pakomātu starpniecību, kā arī kristīgajos grāmatveikalos.