Liepājas kristiešu draudzē “Dieva mājas” arī šogad notiks konference “Izraēlas dienas 2024”. Tā paredzēta sestdien, 5. oktobrī no pulksten 12:00. Konferencē var piedalīties jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk izprast Izraēlas nozīmi.

Aizvadītajā gadā konference bija ieplānota 7. oktobrī, kuru tagad atceramies, kā traģisku dienu, kad “Hamās” grupējums iebruka Izraēlā, nogalinot vairāk nekā 1200 civiliedzīvotāju un sagūstot ap 240 cilvēku. Kā norāda organizatori, tas kalpoja par apstiprinājumu šāda pasākuma nozīmīgumam un Dieva vadībai konferences rīkošanā.

“Izraēlas dienās” sludinās un ar īpašiem stāstiem dalīsies – kristiešu draudzes “Dieva mājas” vecākais mācītājs Pauls Oleksa, Latvijas Lūgšanu tīkla vadītājs un mācītājs Artūrs Rižeščonoks un kristiešu draudzes “Vārds un Gars” mācītājs Mārcis Jukumsons – Jukumnieks.

Dalība konferencē ir bez maksas un bez nepieciešamības reģistrēties, taču tiem, kas to apmeklēs klātienē būs iespēja ziedot palīdzībai izraēliešiem. Konference notiks Liepājā, Meldru ielā 1. Tiešraidi varēs skatīties arī Liepājas kristiešu draudzes “Dieva mājas” YouTube kanālā.