Ceturtdienas vakarā ASV Arkanzasas Universitātē aizvadīts ceturtais lielais studentu atmodas pasākums nepilna mēneša laikā, kad tūkstošiem studentu sapulcējās, lai meklētu Jēzu Kristu un atrastu glābšanu Viņa vārdā.

Kalpošanas organizācija “Unite US” ziņo, ka Bada Voltona arēnā (Bud Walton Arena) pulcējās 10 000 studentu no 67 dažādām universitātēm. "Tur mūs sagaidīja Jēzus," rakstīja kalpošanas organizācija savā Instagram ierakstā. “Mēs bijām pārsteigti par Viņa klātbūtni telpā un par to, kā tā pārnesās uz kristībām. Tas bija vakars, ko mēs nekad neaizmirsīsim.”

Evanģēlists Tonja Prevets (Tonya Prewett) nesen publicētajā raidierakstā teica: "Es ticu, ka šī ir tā paaudze, kas atnesīs lielāko Dieva kustību, kādu jebkad esam redzējuši, un mēs to redzam". Viņš arī atzina: "Un es patiešām ticu, ka tas, ko piedzīvojām pagājušā gada rudenī un pavasarī, ir tikai sākums. Nāk ievērojamāki notikumi, un es jūtu, ka šī gada beigās un līdz 2025. gadam gaidāms kas vēl lielāks. Dievs kaut ko dara visā šajā valstī... Es ticu, ka šī Dieva kustība koledžu pilsētiņās ir sākums lielākai atmodai."