NFL jeb Nacionālās futbola līgas spēlētāja Harisona Batkera (Harrison Butker) drosmīgā nostāja par dzīvību, ģimeni un laulību ir veicinājusi spēlētāja atribūtikas pārdošanu. Batkers ierindojies starp 20 pieprasītākajiem spēlētājiem visā Nacionālajā futbola līgā.

Amerikas futbola komandas “Kansas City Chiefs” spēlētāja preču pārdošanas apjomi strauji pieauga pēc tam, kad viņš šā gada maijā uzstājās ar uzrunu Benediktīnas koledžas izlaidumā. NFL spēlētāju asociācija (NFLPA) nesen publicēja datus par oficiāli licencēto NFL spēlētāju atribūtikas pārdošanas apjomiem no šī gada 1. marta līdz 31. maijam. Datos iekļauti produktu pārdošanas apjomi, kas ietver pieaugušo un jauniešu spēļu kreklus, T kreklus, bumbas, plīša rotaļlietas, mugursomas, pildspalvas, fotogrāfijas, dzērienu izstrādājumus un citas preces.

Lai gan Batkera runa izraisīja lielu ažiotāžu un izsmieklus kreisi noskaņotos plašsaziņas līdzekļos, preču pārdošanas apjoma pieaugums liecina, ka daudzi amerikāņi piekrīt viņa izteikumiem un atbalsta viņa drosmi, pārliecību un vērtības saistībā par dzīvību, ģimeni un laulību.