Lielbritānijā dzimušais piedzīvojumu meklētājs Bērs Grilss ir pazīstams ar to, ka ir izturīgs vismežonīgākajās dabas ainavās, un tagad viņš savu izdzīvošanas pieredzi piedāvās arī seriāla "Izredzētie" aktieriem.

Viņš nesen notikušās seriāla “Izredzētie” konferences (ChosenCon) laikā paziņoja par gaidāmo seriālu "Izredzētie savvaļā", kas taps sadarbībā ar seriāla "Izredzētie" veidotāju Dalasu Dženkinsu. Gaidāmajā izdzīvošanas šovā Grilss, kurš salīdzināja gaidāmo seriālu ar savu populāro realitātes šovu "Running Wild", kopā ar dažādiem Bībelē balstītā seriāla dalībniekiem dosies savvaļā. Četras gaidāmā seriāla sērijas jau ir uzņemtas, un atlikušas vēl divas. Izdzīvotājs Grilss teica, ka atlikušajās epizodēs piedalīsies seriāla “Izredzētie” radītājs Dalass Dženkinss un Džonatans Rūmijs, kurš attēlo Jēzu seriālā "Izredzētie".

Viņš piebilda, ka epizožu uzņemšanai kopā ar Dženkinsu un Rūmiju vajadzētu būt "ļoti patīkamam" (laikam), un līdz šim jau uzņemtās epizodes Grilss nosauca par "brīnišķīgām". Bijušais britu armijas karavīrs arī no savas pieredzes piebilda un teica, ka "ticība ir visvairāk atbrīvojošā un spēcinošā, patiesākā, mežonīgākā lieta (...) piedzīvojums, kādā tu jebkad dosies".