27. un 28. septembrī Parīzē kārtējo reizi notika izstāde “Wish for a Baby” (jeb "Vēlme pēc mazuļa"). Pēdējos četrus gadus divas asociācijas ir turpinājušas nosodīt šo izstādi, kas, pārkāpjot Francijas likumus, popularizē surogātmātes.

Kopš 2020. gada organizācijas Juristi Bērnībai (Juristes pour l'Enfance) un Ģimenes sindikāts (Syndicat de la Famille) nemitīgi nosoda ikkgadējo izstādi “Wish for a Baby”. Šis komerciālais pasākums tiek prezentēts kā tikšanās vieta neauglības ārstēšanas speciālistiem un pāriem, kas cīnās ar neauglības problēmām, kurā iespējams dalīties idejās un aprunāties ar speciālistiem. Problēma ir tā, ka, lai gan šķiet, ka tas var šķist kā labestīgs pasākums, patiesībā tas popularizē surogātmātes, praksi, kas Francijā ir oficiāli aizliegts. Šī prakse ietver sievietes - surogātmātes - ķermeņa izmantošanu, kura ir spiesta iznēsāt sponsoru bērnu.

Šajā pašā sakarā organizācija “Juristi Bērnībai” jūnijā lūdza Parīzes policijas prefektūru aizliegt to aģentūru klātbūtni, kas pārdod surogātmātes pakalpojumus. Tā kā no prefektūras netika saņemta nekāda atbilde, asociācija vērsās Parīzes administratīvajā tiesā, kas atteicās nosodīt prefektūru, ignorējot visus asociācijas iesniegtos pierādījumus. Organizācija Juristi Bērnībai (Juristes pour l'Enfance) nosoda Francijas iestāžu attieksmi: "To bezdarbība ļauj GPA (gestation pour autrui (surogātmāšu pakalpojumi)) uzņēmumu komerciālajai attīstībai Francijas tirgū gūt labus panākumus, pārkāpjot krimināllikumu".