Sestdien, 26. oktobrī no pulksten 11.00 Rīgas Sv. Pētera baznīcā (Reformācijas laukumā 1) notiks 9. konference “Reformācijas krāsas”. Šī gada moto: “Vārda sēkla”.  “Redzi, sējējs izgāja sēt ...” (Mateja evaņģēlijs 13: 3-9)

Dievs Kungs caur Reformāciju cilvēkiem no jauna deva Dieva Vārdu un Kristus evaņģēliju. Cauri gadu desmitiem un simtiem pretī visām pretvarām Dieva Vārds ir aizsniedzis visu cilvēci. Kas šajā laikā ir noticis ar šo Dieva Vārda sēklu, kuru tas Kungs tik bagātīgi ir sējis Reformācijas gadsimtos? Kādus augļus tā ir nesusi? Konference paredzēta populārzinātniskā formā katram interesentam par Reformācijas un Kristus draudzes vēsturi, tagadni un nākotni: Ja nezinām no kurienes mēs nākam, tad nezinām, kur esam un uz kurieni mēs ejam.

Konferencē piedalīsies: Dr.hist. Gundars Ceipe, Mg.theol. Milda Klampe, sludinātājs Verners Šteinbergs, Dr.theol. Uģis Sildegs, Dr.hist. Jānis Šiliņš, Dr.theol. Jouko Talonen (Somija), mācītājs Gints Lūsis Grīnbergs. Ieeja bez maksas. Pieteikšanās nav nepieciešama. Konferenci organizē: Latvijas Evaņģēliskā alianse.