20. oktobrī Rīgā, Baznīcas ielā 12a aizvadīti grāmatas atvēršanas svētki – svētki par godu lielajam un varenajam Dievam, kura žēlastībā un vadībā tapusi jau piektā liecību grāmata “Kurš liek ziedēt ābelēm?”.

Piektā liecību grāmata nešaubīgi apliecina, ka nekas nenotiek pats no sevis, tāpat vien, bet aiz visa skaistā, labā, mīlestības pilnā, aiz visām svētībām, aiz palīdzības lielās un mazās lietās, aiz dzīves laikā saņemtā atbalsta, padoma, pat nereti aiz citu cilvēku teiktajiem vārdiem vai pastieptās rokas stāv Autors – Viņš, lielais un brīnišķīgais ābeļu uzziedinātājs. Pasākumā uz sarunu bija aicināti vairāki grāmatas liecību autori – Sandija, Leila un Marija Kušneres no Rīgas, Artis Apenītis no Smiltenes, Melngalvju ģimene no Siguldas un Vija Mežīte no Valmieras puses. Šīs dažādās, sirsnīgās un brīžiem aizkustinošās sarunas mudināja nepagurt lūgšanās par bērniem, apliecināt Dievu jebkurā situācijā un mācēt ieraudzīt Viņa pastiepto roku arī ikdienas ceļos un mazajos notikumos.

Sarunas papildināja brīnišķīga garīgā mūzika Elīnas Strances, Ingas Grīgas, Austras Galvanovskas un Melngalvju ģimenes izpildījumā. Pasākumu noslēdza kopīgs foto un sadraudzība. Grāmatu “Kurš liek ziedēt ābelēm?” var iegādāties izdevniecības “Patmos” grāmatu veikalā Rīgā, Baznīcas ielā 12a, 1. stāvā vai pasūtīt internetveikalā patmos.lv.