26. decembrī Golgātas baznīcā Rīgā notika grāmatas "Pārāk labi!" atvēršanas svētki. Grāmata, kuru sarakstījis Arnis Šablovskis, stāsta par misija "Pakāpieni" ilggadējo vadītāju Viljamu Šulcu, kurš šovasar devās mūžībā.

Grāmatā būs iespēja uzzināt, kā no jaunības nepaklausības Viljamam notika pagrieziens uz viņa paklausību Dievam, kā hipiju bērni Dana un Viljams kļuva par ģimeni, kā pagājušā gadsimta 80.gados radās vispirms žurnāls "Pakāpieni", kas rakstīja par garīgām tēmām, un pēc tam jau arī labdarības misija ar tādu pašu nosaukumu. Būs arī stāsti par misijas ikdienu, priekiem un bēdām un arī amizantiem atgadījumiem, jo, kā Viljams vienmēr uzsvēris – Dievam ir ļoti laba humora izjūta. Viljams stāstījis gan par skaistākajiem mirkļiem savā dzīvē, gan nav vairījies arī atklāti stāstīt par nesmukākajiem, jo viņš ļoti vēlējies, lai grāmatā viņš atklājas bez maskas. Viņš dalījies arī ar savām sajūtām, pēc tam, kad 2022. gada vasarā uzzināja, ka viņam ir nedziedināms vēzis, un atzinis, ka Dievs viņam uzdāvinājis apbrīnojamu mieru nāves priekšā un mūžīgās dzīvības drošību.

Ierosme par grāmatu pieder viņam pašam, un ar to, divus mēnešus pirms aiziešanas mūžībā, viņš vērsies pie sava ilggadēja drauga Arņa Šablovska. Grāmatas pamatu veido piecas sarunas, katra vairāku stundu garas.