Džonatans Rūmijs, kurš atveido Jēzus lomu seriālā “Izredzētie” (‘The Chosen”), ir paziņojis par jaunu projektu, kurā viņš stāstīs par savu pieredzi, spēlējot Jēzus lomu seriālā.

Rūmijs skaidro, ka seriālā tiks parādīta ne tikai viņa pieredze, bet arī "ietekme, kādu Jēzus atveidošana ir atstājusi uz skatītājiem un uz viņu personīgi, kā arī pamatīgā un visumu mainošā ietekme, kāda Jēzum Kristum ir bijusi uz visas pasaules vēsturi un kultūru”. Rūmijs jau iepriekš ir runājis par neticamo ietekmi, kādu seriāls "Izredzētie" atstāja uz viņa aktiera karjeru. Viņš stāsta: “Es nonācu situācijā, kad biju izmisumā, kad man nebija ne naudas, ne pārtikas, un tajā brīdī es sapratu, ka man nav citas alternatīvas, kā tikai pilnībā paļauties uz savu ticību un visu nest lūgšanā, atteikties no saviem priekšstatiem, no sava priekšstata par to, ko nozīmē veidot karjeru, būt veiksmīgam, izdzīvot, un vienkārši to visu atdot Dievam.”

Drīz pēc tam viņš ieguva Jēzus lomu seriālā "Izredzētie", un visa viņa dzīve mainījās. Tagad aktieris izmanto savu pieredzi, lai palīdzētu citiem.