Kāds ASV Misūri štata mācītājs liecinājis, ka brīnumains Dieva pamudinājums viņu un viņa ģimeni paglāba no iespējama slaktiņa pirmdienas apšaudes laikā, kad cilvēki devās svinēt futbola komandas Kansas City Chief’s uzvaru superkausa čempionātā.

Timijs Hensels (Timmy Hensel), River Church Family mācītājs Reitaunā, Misūri štatā, un Foursquare Church Centrālās Dienvidaustrumu reģionālās draudzes mācītājs, pastāstīja CBN News, ka viņš un viņa ģimene pirms apšaudes atradās parādes maršrutā un nolēma doties arī uz svinību mītiņu apvienības stacijas (Union Station) laukumā.

Mācītājs teica: "Mēs tur sēdējām un klausījāmies, kā notiek pasākums, un bijām ļoti sajūsmināti, ka varam svinēt, izjūtot šādu kopību, sadraudzību un prieku." Taču tad Hensels teica, ka notika kaut kas pārsteidzošs: viņi sajuta, ka Dievs viņiem saka, ka ir pienācis laiks doties prom, un šis pamudinājums atskanēja tikai mirkli pirms tam, kad atskanēja lodes, nogalinot vienu sievieti un ievainojot vairāk nekā 20 bērnus un pieaugušos. Gan viņš, gan viņa sieva Tiša piedzīvoja to pašu sajūtu, un sieva pat viņam jautāja, vai neesot pienācis laiks doties prom.

"[Mēs] vienkārši sajutām, ka mums jādodas, un sākām iet atpakaļ," sacīja Hensels. "Un pēkšņi pēc brīža mēs saņēmām īsziņas: "Vai ar jums viss kārtībā?"". Dažus mirkļus pēc tam, kad pāris un viņu divi bērni bija aizgājuši, tieši tajā vietā, kur viņi sēdēja, notika apšaude. Hensels stāstīja, ka vēlāk, apskatot bildes, kas uzņemtas no augšas, ieraudzīja asinis uz zemes tieši tajā vietā, kur viņi iepriekš bija atradušies.

Atminoties tās dienas notikumus, Hensela prātā un sirdī galvenokārt nāk pateicība, jo tajā brīdī pasākuma laikā viņa prātā notika iekšēja cīņa, kuras dēļ viņš gandrīz būtu palicis tajā vietā. Henselam šis notikums pastiprināja apziņu par nepieciešamību uzticēties Dieva balsij.