Ziemeļkarolīnā dibinātā “Mannas draudze” sākusi globālu misiju, kuras mērķis ir sasniegt ASV militāristus visā pasaulē. Tās misija ir izveidot draudzi pie katras ASV militārās bāzes uz planētas.

Ir skaidrs, ka militārpersonām ir nepieciešams atbalsts, sākot ar pēctraumatisko stresu līdz ilgākiem un biežākiem komandējumiem, kad viņi ir prom no ģimenes. Un gluži tāpat kā Dievs brīnumainā veidā nodrošināja izraēliešus ar pārtiku tuksnesī, arī “Mannas draudze” cenšas sniegt garīgu ēdienu tiem, kas kalpo valstij, esot dislocēti visā pasaulē. Mācītājs Kristofers Flečers (Christopher Fletcher) stāsta, ka Dievs viņa tēvam Maiklam devis redzējumu par to, kā sasniegt militāristus, pēc tam, kad viena gada laikā draudze zaudēja vairāk nekā 1100 cilvēkus, kas bija devušies dienēt armijā. Misija ir nodibināt draudzi pie katras ASV militārās bāzes. Tas nozīmētu draudžu dibināšanu 273 bāžu tuvumā, ko Fletčers dēvē par "militāro lielceļu". Pašlaik šādas “Mannas draudzes” misijas ir 33. Vislielākā koncentrācija ir Ziemeļkarolīnā un Virdžīnijā, taču pārējās ir izkaisītas pa visu valsti un pat ārzemēs.

Draudzība, kopiena, kā arī mentālā un garīgā aprūpe - tie visi ir stabilitātes elementi, ko “Mannas draudzes” nodrošina militārajām ģimenēm ceļā, kas ir pilns ar nezināmo.