Reliģijas brīvības un biznesa fonda izpilddirektors Braiens Grims uzskata, ka būt “draudzīgam ticībai” ir izdevīgi uzņēmējdarbībai. Rolls Royce tika izvēlēts par vienu no labākajiem darba devējiem Apvienotajā Karalistē strādniekiem ar ticību vai pārliecību.

Luksusa automašīnu ražotājs Rolls Royce kopā ar vadības konsultāciju firmu Baringa Partners LLP ieguva augstākos punktus pirmajā Apvienotās Karalistes korporatīvā Religious Equity, Diversity & Inclusion (REDI) indeksa un uzraudzības izdevumā.

Pēc tam, kad Rolls Royce kompānija tika atzīta par vienu no labākajiem darba devējiem Apvienotajā Karalistē attiecībā uz darbiniekiem ar ticību vai pārliecību, Grims paskaidroja kādēļ kompānija izpelnījusies šādu atzinību.

Grezno automobiļu ražotājs ieguva visaugstākos punktus pirmajā Apvienotajā Karalistē veiktajā korporatīvajā Reliģiskās vienlīdzības, daudzveidības un iekļaušanas (REDI) indeksā. Grims teica, ka Rolls Royce ieguva augstu novērtējumu, jo kompānijā atbalsta darbiniekus “No apakšas uz augšu”  tādēļ darbavietā tiek sniegts atbalsts kolēģiem, kuriem ir atšķirīga ticība un pārliecība, un ir arī izstrādāta politika, kas veicina šādu atbalstu.

Pasākumi, kas atbalsta dažādu ticību un pārliecību cilvēkus, ietver – līdzīgi domājošo darbinieku grupas un darbinieku biznesa resursu grupas, kuru centrā ir ticība. Viņš teica: "Daži cilvēki slēpj savu reliģisko identitāti, un tas traucē gūt panākumus uzņēmējdarbībā. Tāpēc šādas ticībai draudzīgās kustības uzņēmumos atzīst, ka, ja cilvēkiem pie durvīm ir jāpārbauda sava ticība, viņi iegūst cilvēku, kurš ieradīsies darbā un darīs darbu, bet, iespējams, nesniegs to, kas ir viņa iedvesmas avots. Daudzi cilvēki meklē vietu, kur viņiem nav jājūtas neiederīgiem. "Es domāju, ka galvenais kritērijs ir tas, ka uzņēmumi saprot, ka, ļaujot cilvēkiem strādāt ar visu savu dvēseli, tas nāk par labu biznesam."