Ķīniešu “evaņģēlija kareivis” evaņģēlists Čens Venšens (Chen Wensheng) nav jauns cilvēks policijas iecirkņos un cietumos. Vairāk nekā 100 reižu arestēts par evaņģelizāciju Hunaņas provinces Hengjanas pilsētas ielās, viņš ir pavadījis 130 dienas apcietinājumā. Tomēr tagad “evaņģēlija kareivim” draud līdz pat 3 gadu cietumsods.

Pēdējā aizturēšanas reizē viņam tika izvirzītas kriminālapsūdzības par nelikumīgu pulcēšanās pasākumu organizēšanu un finansēšanu. Lielākajai daļai apsūdzētā ģimenes locekļu un draugu, tostarp viņa 86 gadus vecajai mātei un brālim, nebija atļauts piedalīties tiesas sēdē. Liecinieki saskaitīja vairāk nekā 40 policistu un 30 apsardzes darbinieku ap tiesas ēku, un visa iela bija bloķēta, aizbildinoties ar mācībām. Čens aizstāvoties sacīja tiesnešiem, ka viņš kā ticīgs cilvēks ir gatavs ciest par savu ticību Dievam un tikt notiesāts ar bargu sodu, bet kā valsts pilsonis viņš lūdza taisnīgu tiesu. Čens noliedza apsūdzības krimināllietā, apgalvojot tiesai, ka viņš neorganizē un nefinansē sapulces, bet tikai evaņģelizē uz ielas.

Evanģelizējot uz ielas, Čens Venšens nēsā koka krustu ar uzrakstiem “Gods mūsu Pestītājam” un “Atgriezieties un esiet glābti ticībā” un dala evaņģelizācijas brošūras pat policistiem, kuri viņu arestē.