Sestdien, 6. jūlijā pulksten 17.30, kristiešu draudzē “Patiesības Vārds” (Ģertrūdes ielā 72, Rīgā) norisināsies “La Vocal Studio” 5. sezonas noslēguma koncerts. Vokālās studijas dalībnieki dalīsies ne tikai ar muzikālajām dāvanām, bet arī savas dzīves liecībām.

“La Vocal Studio” ir starpkonfesionāla kristīga vokālā studija, kas pulcē jaunos muzikālos talantus un slavētājus no dažādām Latvijas pilsētām un draudzēm, tāpēc arī koncerta programma solās būt daudzpusīga – tiks atskaņotas gan oriģināldziesmas, gan dažādas aranžijas, kā arī mūsdienīgas kristīgās dziesmas no atpazīstamiem māksliniekiem.

Vokālās studijas mērķis ir attīstīt jauno slavētāju un pielūdzēju muzikālās prasmes, apvienot cilvēkus no dažādām draudzēm caur mūziku, kā arī celt kristīgās mūzikas līmeni Latvijā. “La Vocal Studio” piedalās dažādos koncertos, videoklipu un mūzikas ierakstu radīšanā, kā arī brauc tūrēs pa Latvijas pilsētām. Ar vokālās studijas darbu un gaidāmo koncertu var iepazīties interneta vietnē lavocalstudio.lv.