No 7. līdz 14. jūlijam notika Ceļa meklētāju un Piedzīvojumu meklētāju 25. jubilejas nometne. Šogad aizraujošā un neaizmirstamā nedēļa tika izdzīvota īpaši skaistā Latvijas vietā – Sabilē pie Abavas rumbas. Nometnē piedalījās 465 bērni, jaunieši un pieaugušie.

Nometnes galvenā tēma bija “Es šajā pasaulē”. Ko izvēlēties? Kā atpūsties? Kur atrasties? Kā sadzīvot ar apkārtējiem? Ko domāt? Ko ēst? Visas nedēļas garumā bērni kopā ar skolotājiem meklēja atbildes uz šiem svarīgajiem jautājumiem. Kopā mācījās rūpēties par sevi un citiem, lai šajā pasaulē varētu būt veseli un priecīgi Dievam par godu.

Nometnes īpašais pārsteigums bija ciemiņi no Indijas – misionāru ģimene Manu Raja Venna un Sharongrace Rachamalla. Visiem bija iespēja dzirdēt aizraujošus un patiesus dzīves un misijas stāstus, iepazīt Indijas kultūru un iegūt jaunus draugus.

Katru dienu bērni piedalījās dažādās praktiskās, izglītojošas un aktīvās nodarbībās un sadraudzības spēlēs, izbaudīja brīnišķīgus laika apstākļus, piedzīvoja pārbaudījumus pārgājienā, draudzējās, dziedāja, sarunājās pie vakara ugunskura, baudīja Sabata svētības un Dieva gādību.