No 3. līdz 11. augustam Daugavpilī tika aizvadīta “Jaunatne ar misiju” (YWAM Latvia) projekta “Mission of Hope Latvia Daugavpils 2024” darbīgā nedēļa. Tās laikā brīvprātīgie slavēja Dievu un kalpoja Daugavpils iedzīvotājiem dažādos veidos.

Misijas nedēļas ietvaros tika izdalītas 750 pārtikas pakas, divās vietās varēja saņemt apģērbu, apavus, pie tējas vai kafijas tases parunāties un pēc vēlmes saņemt aizlūgumu. Daļa no starptautiskās 70 cilvēku komandas devās kalpošanā uz Daugavpils cietumu, pansionātu, invalīdu biedrību, kā arī bērnu aprūpes iestādi. Tika organizēti arī publiski pasākumi bērniem, jauniešiem un sievietēm, uz slimnīcu tika nogādātas pašu sarūpētas 37 cerību kastītes jaundzimušajiem, kā arī notika slavēšanas vakars RUACH kalpošanas ietvaros. Kopā ar vietējiem jauniešiem misijas aktīvisti spēlēja arī futbolu. Projekta beigās varēja baudīt Mīlestības mielastu un dalīties piedzīvotajā.

Labdarības projektu “Mission of Hope” (“Cerības misija”) vairāk nekā 20 gadus vadīja Anss un Čebo (Ans un Tjebbo van den Eikhoff). Šogad vadības komandā bija nīderlandietis Hanss Storms un Patriks Dobbelaars. Lielu ieguldījumu projekta sagatavošanā ieguldīja arī Ton Rutten no Nīderlandes un no Latvijas puses Nynke Zaal, Jone Maščinskaite un William Max Sumacovski, kurš pārstāv Jaunatnes ar Misiju Latvijas organizāciju. Līdz šim prakse norisinājusies vairāk nekā 15 pilsētās, tostarp pēdējos divos gados tā aizvadīta Daugavpilī.