Ābrahams Agilārs (Abraham Aguilar) bija atkritējs, kad viņš apmeklējis “Podnieka nama” draudzi Palmdeilā, ASV Kalifornijas štatā, un sajutis, kā Dievs uzrunā viņa sirdi ar vārdiem: “Tas ir vai nu tagad, vai nekad.”

Pateicoties Ābrahāma vienkāršajam lēmumam pieņemt Jēzu pie altāra, viņš, būdams Palmdeilas vidusskolas vecāko klašu skolnieks, kļuva par evaņģelizācijas “mašīnu”, un 2023./24. mācību gadā 895 skolēni atdeva savu dzīvi Jēzum.

Agilārs kādreiz vēlējies kļūt par profesionālu futbolistu, bet, kad salauza atslēgas kaulu, viņš zaudēja cerības uz savu sapni un kopā ar vecāko brāli un draugiem aizrāvās ar marihuānas smēķēšanu un meitenēm. Kā jauneklis pats atzīst: “Mana dzīve bija pilnīgi atkritusi". Tajā laikā mamma apprecējās un pārcēlās no Losandželosas uz Palmdeilu. Pēc tam viņa izvirzīja dēlam ultimātu: “Ja gribi dzīvot manā mājā, tev jāiet uz baznīcu.”

Kādu reizi viens draudzes brālis joprojām neentuziastisko baznīcas apmeklētāju uzaicināja uz vīriešu māceklības semināru. Tur tad arī viņš sadzirdēja Dieva balsi. Ābrahams pieņēma Jēzu un viņa dzīve sāka mainīties. Viņš domāja, ka skolas pēdējais gads būs tāds pats, kā citi, taču Dievam bija citi plāni. Viņš sāka liecināt skolēniem, apkopējiem un skolotājiem. Viņš sāka sludināt pat pusdienu pārtraukumos. Iesākumā 12 cilvēku grupa tapa glābta un viņi izveidoja Bībeles studiju grupu skolas telpās. Semestra beigās 275 pusaudži bija pieņēmuši Jēzu. Bībeles studijas grupa pat sasniedza 73 apmeklētāju skaitu un viņi jau bija pārcēlušie no mācību klases uz sporta zāli.

Otrajā semestrī Ābrahams kļuva vēl drosmīgāks. Viņš sludināja skolas laukumā, un 70 skolēni atsaucās. Līdz gada beigām 895 vidusskolas skolēni nodeva savu dzīvi Kristum. Ābrahams par savu pieredzi skolā teica: "Lēnām es sāku spert soļus. Sākumā tas ir biedējoši, bet, kad tu notver plūsmu, viss sāk iegūt jēgu."