Starp runām par iespējamu plašāka mēroga karu Tuvajos Austrumos, ir arī ziņas, ka, iespējams, notiek Jēzus revolūcija. Vēl nepieredzēts skaits musulmaņu izvēlas sekot Kristum, īpaši Irānā, kur aizvērušas ciet 2/3 no valstī esošajām 75 tūkstoši mošejām, jo cilvēki meklē labāku dzīvi.

Irānas iedzīvotāji sāk nogurt no ajatollas un tautas, kuru vada islāma teokrātijas tukšie solījumi. Anonīmā iekšējā aptaujā noskaidrots, ka 80% iedzīvotāju dod priekšroku demokrātiskai valdībai, un daudzi atstāj islāmu.

Tods Nettletons no “Mocekļu balss” kalpošanas (The Voice of the Martyrs (VOM)) par valsti stāsta, ka tajā ir viens no augstākajiem narkomānijas rādītājiem pasaulē, tajā valda nevaldāma korupcija, vairāk nekā puse no iedzīvotājiem dzīvo zem nabadzības sliekšņa un daudzi izvēlas ticību Jēzum, un tiek ziņots, ka vismaz miljons musulmaņu pametuši islāmu un pievērsušies kristietībai.

Valsts protams nav apmierināta par to, ka 50 tūkstoši no 75 tūkstoši valstī esošajām mošejām ir aizvērušās. Nettletons atklāj, ka šogad dzirdēti vairāki stāsti par Bībeles studiju un mājas baznīcu reidiem. Sanākušie tiek fotogrāfēti, nopratināti, īslaicīgi aizturēti vai pat ieslodzīti cietumā. Savukārt Dons Šenks, “The Tide Ministry” izpilddirektors teic: "Es domāju, ka tur notiekošais patiesībā atspoguļo to, kas notiek islāma pasaulē.”