"Jēzus revolūcija apgriezīs pilsētu kājām gaisā!" Tas ir fragments no vienas no hiphopa dziesmas vārdiem, kuras pavadījumā desmit jauno evaņģēlistu komandas jūlijā un augustā, laikā no 25. jūlija līdz 4. augustam, dejoja desmit vietās Prāgā vasaras misijas iniciatīvas ietvaros.

Projektu uzsāka norvēģu kalpošanas organizācija “Jesus Revolution” un Vasarsvētku draudze “AC Heart Prague” sadarbībā ar vairākām citām evaņģēliskām draudzēm. Aptuveni 270 jaunieši no 30 dažādiem reģioniem ieradās Čehijas galvaspilsētā, lai trīs dienas mācītos sludināt Evaņģēliju un sagatavotu programmu, ar kuru vēlāk devās ielās. Vietējie kristieši atklāj, ka bijuši patiesi pārsteigti, ka, dzirdot evaņģēliju uz ielas, bija cilvēki, kas tam atsaucās. Tāpat viņus iedvesmojusi iedzīvotāju vēlme uzzināt vairāk par ticību.

Vienā no dienām, sestdienā, 3. augustā, tika organizēts arī gājiens - Jēzus maršs.  Gājiena galapunkts bija Prāgas vecpilsētas laukums. Pēc organizatoru teiktā, vairāk nekā 13 tūkstoši cilvēku dzirdēja Evaņģēliju un aptuveni 300 atsaucās aicinājumam pieņemt Jēzu. Un dažos kalpotājos atdzima cerība, ka ir jēga iziet no drošības zonas un “meklēt tos, kas meklē”.