Paredzams, ka šoruden Kanādā notiekošais "Miljons cilvēku gājiens par bērniem" būs vēl lielāks nekā pagājušajā gadā, kad vairāk nekā miljons kanādiešu piedalījās protestā par vecāku tiesībām sargāt bērnus no LGBT ideoloģijas.

“Hands Off Our Kids” (“Rokas nost no mūsu bērniem”) kustība pret LGBT indoktrināciju skolās ir krietni pieaugusi pirms otrā organizētā “Milions cilvēku gājiena” (“Million Person March”). Kustība ir "četrkāršojusies" salīdzinājumā ar 2023. gada septembri gan atbalstītāju, gan personāla ziņā. Tagad grupai ir vadītāji Britu Kolumbijā, Albertā, Saskačevanā, Ņūbransvikā, Ontario un Kvebekā. Grupa cieši sadarbojas arī ar citām ģimeni atbalstošām grupām. Viens aktīvists intervijā skaidroja, ka Kanādas iedzīvotāji, kas iestājas par ģimeni, cīnās, lai deklarētu trīs lietas: Kanādas iedzīvotāji ir "viena tauta, viens karogs", "Kanādas vecāki būs Kanādas bērnu vecāki" un "mēs neļausim, lai mūsu bērni tiktu politizēti".

“Miljons cilvēku gājiens par bērniem” paredzēts 20. septembrī vairākās Kanādas pilsētās. Plānots, ka šis būs otrais ievērojamais protesta pasākums šajā gadā. Iepriekšējais notika šī gada jūnijā, kad kādas pamatskolas skolotāji un personāls Otavā, Ontario, bija neizpratnē, kad uz skolas LGBT "lepnuma" karoga pacelšanas ceremoniju nebija ieradušies 591 no 738 skolēniem (jeb aptuveni 80% skolēnu).