Aptuveni 350 evaņģēliskās draudzes Itālijas dienvidos sadarbībā ar Franklinu Grehemu un Billija Grehema evaņģelizācijas asociāciju sestdien, 14. septembrī organizēja pasākumu “Noi Festival”.

21 000 cilvēku pulcējās Neapoles galvenajā laukumā, lai lielākajā evaņģelizācijas pasākumā Itālijas vēsturē noklausītos Franklina Grehema sludināšanu par Dieva mīlestību. Tajā pulcējās arī politisko partiju līderi. Viņu vidū bija Neapoles mērs Gaetano Manfredi, senators Lucio Malans un bijušais Kampānijas prezidents Antonio Basolino. Dažas dienas pirms festivāla Neapoles mērs Manfredi pasniedza Grehemam Neapoles ģerboņa emblēmu, kas ievietota koka artefaktā. Sociālajā tīklā X Grehems pēc tam rakstīja: “Man bija liels gods tikt uzņemtam ... pie mēra Gaetano Manfredi un saņemt ģerboni - pilsētas simbolu un draudzības zīmi. Esmu dziļi pateicīgs par dāvanu un sacīju viņam, ka esmu šeit, jo vēlos, lai Itālijas iedzīvotāji zinātu par lielo Dieva dāvanu mums - Viņa Dēlu Jēzu Kristu.”

Grehems jau iepriekš ir sprediķojis Noi festivālā Milānā 2022. gadā un Romā 2023. gadā. Līdz šim Grehems ir sludinājis Evaņģēliju 325 kalpošanās 55 valstīs, sekojot sava mūžībā aizgājušā tēva Billija Grehema pēdās. Viņš ir arī evaņģelizācijas starptautiskās labdarības organizācijas Samariešu Soma (Samaritan's Purse) prezidents.