23. oktobrī tiks svinēta Saldus Svētā Gregora izglītības centra jeb Gregorskolas 29 gadu jubileja. Pēc dievkalpojuma būs iespēja apskatīt kristīgas grāmatas un citas lietas, kas ir ziedotas ar mērķi piesaistīt līdzekļus Gregorskolas atjaunošanas darbiem.

Gregorskolā nepieciešams ārdurvju, kapelas un virtuves remonts. Tirdziņš plānots gada garumā - līdz Gregorskolas 30 gadu jubilejai, kas tiks svinēta 2025. gada 11. oktobrī. Ikviens tiek aicināts piedalīties labdarības tirdziņā ziedojot kristīgas grāmatas, sveces, kristīga satura priekšmetus, pašu radītus rokdarbus vai mājsaimniecībā noderīgas lietas, kas ir labas un vērtīgas. Tāpat ikviens aicināts iegādāties labdarības tirdziņā saziedotās lietas gan klātienē, gan caur WhatsApp grupu.

Adventa laikā plānots organizēt vēl kādu sadraudzības ("tirdziņa") dienu Gregorskolā, bet šobrīd ikviens interesents var pieteikties WhatsApp grupai, kur tiks aktualizēta informācija par ziedotajām lietām, ko pret ziedojumu Gregorskolai būs iespēja iegādāties. Pieteikšanās ziedotājiem un arī WhatsApp grupai pa tālruni 29808083.