Arī šogad ar Dieva žēlastību ir sākusies projekta "Vislielākā dāvana" 2024./2025. gada sezona Latvijā. Šī projekta ietvaros ar starptautiskās organizācijas "Samariešu soma" (Samaritan's Purse) atbalstu Latvijā jau kopš 1997. gada bērniem ir iespēja uzzināt par Dieva mīlestību un dzirdēt Evaņģēlija vēsti, saņemot dāvanu, iesaiņotu kurpju kastē, ko Latvijā dzīvojošiem bērniem sarūpē cilvēki Vācijā.

Pēc dāvanas saņemšanas bērni tiek aicināti piedalīties 12 nodarbību māceklības programmā "Lielākais ceļojums", kur bērniem ir iespēja dzirdēt vēsti par Jēzus Kristus mīlestību. Šīs dāvanas (bērniem vecumā 2-14 gadi) ir pieejamas kalpošanas partneriem (draudzēm, kristīgām organizācijām un privātpersonām) kopā ar literatūru par Evaņģēliju un 12 nodarbību māceklības programmas bērniem “Lielākais ceļojums” materiāliem latviešu un krievu valodās bezmaksas. Visbiežāk dāvanas bērniem tiek pasniegtas Ziemassvētku laikā, iekļaujot dāvanu pasniegšanas pasākumā dažāda veida aktivitātes (ludziņas, dziesmas, spēles u.c.), savukārt pēc tam noris 12 nodarbību māceklības programma, mācības pabeidzot ar svinīgu sertifikāta un Jaunās derības pasniegšanu bērnam. Piecu gadu laikā izdalītas vairāk nekā 100 000 dāvanu kastītes visā Latvijā, kā rezultātā tūkstošiem bērnu ir pasludināta Labā Vēsts un veikts pēcdarbs.

Lai iesaistītos šajā programmā ir jāreģistrējas vislielakadavana.lv un jāpiedalās klātienes apmācībās. Reģionālās tikšanās jau aizvadītas Latgalē un Kurzemē, bet 26. oktobrī apmācības notiks Zemgalē – Bauskā. Vēlāk Rīgas un Vidzemes reģionā.