Ņūorleānas "Saints" spēlētāja Juvana Džonsona (Juwan Johnson) sieva dalījusies ar sirsnīgu mirkli, kad viņas vīrs lasījis Svētos Rakstus, viņai atgūstoties pēc dzemdībām. Savai sievai un meitiņai Juvans lasīja priekšā vārdus no Salamana pamācību 31. nodaļas.

"Daudz meitu un jaunavu dzīvo tikumīgi, bet tu pārspēj viņas visas. Daiļums viļ un skaistums paiet; sieva, kas To Kungu bīstas, ir jāteic un jādaudzina. Viņu daudzinās viņas roku darba augļi, un viņas darbi viņu teiks un slavēs vārtu laukuma sanāksmēs.” Čanena Džonsone (Chanen Johnson) vairākos savos Instagram ierakstos atzinīgi novērtē sava vīra dievbijību un rūpes. Čanena uzskata, ka tieši vīra lūgšanas un pasludinātie dzīvības vārdi darījuši viņas dzemdības vieglas. Šis ieraksts saņēmis vairāk nekā 293 000 fanu atzīmes "patīk".

Futbola zvaigzne Juvans Džonsons sociālajos tīklos nereti dalās ar savu kristīgo ticību. Savā “X” profilā (bio) viņš ir ierakstījis "Jēzus pāri visam", un kā atrašanās vieta (location) norādīts "Dieva virziens". Šī gada sākumā Džonsons atklāja savu ticību arī raidījumā "Sports Spectrum". Viņš uzsvēra, ka svarīgi ir koncentrēties uz Dieva klātbūtni, nevis tikai meklēt Viņa svētības. "Mēs vienmēr kaut ko lūdzam Dievam, bet reizēm mums jāskatās uz Viņa seju, nevis uz Viņa roku,” norādīja populārais futbolists.