Svētdienas Superkausa spēlē ASV starp Kanzassitiju un Sanfrancisko tiks demonstrētas vismaz divas reklāmas par kristīgo ticību, tostarp divas no “He Gets Us”, kas pagājušā gada lielajā spēlē demonstrēja reklāmas, un viena no lūgšanu aplikācijas “Hallow”.

Superkauss (angļu: Super Bowl) ir ASV Nacionālās futbola līgas, jeb NFL sezonas izšķirošā spēle, kurā tiek noskaidrots sezonas uzvarētājs. Pašlaik Superkausa izcīņas spēles diena Amerikā ir noteikta kā nacionālā brīvdiena un tā notiek februāra otrajā svētdienā. Parasti spēle ir viena no skatītākajām televīzijas pārraidēm ASV, kuru skatās aptuveni 114,4 miljonu cilvēku.

Šī gada “He Gets Us” reklāmās galvenā uzmanība tiks pievērsta tēmai "mīlēt savu tuvāko, kā to darīja Jēzus". “He Gets Us" atbalsta aizvien pieaugoša privātpersonu un organizāciju grupa, kuru kopīgais mērķis ir izcelt Jēzus dzīvi un beznosacījumu mīlestību. Šī kustība nav saistīta ar kādu atsevišķu personu, politisku nostāju, baznīcu vai ticības konfesiju. “He Gets Us” tīmekļvietnē lasītājiem tiek sniegtas Svēto Rakstu atsauces par konkrētu tēmu. Vietnē ir arī saites uz Bībeles lasīšanas plāniem vietnē YouVersion, kur ir izklāstīts evaņģēlijs. Tāpat Superkausa spēlē tiks reklamēta kāda lūgšanu aplikācija, kuru reklamēs aktieri Marks Walbergs (Mark Wahlberg) un Džonatans Rūmijs (Jonathan Roumie).

Jāpiebilst, ka šī gada Superkausa finālspēlē tiksies komandas, kuru sākumsastāvos ir vairāki kristiešu sportisti.